Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Baküden Berde’ye giden Doktorlar “Karabağ” namına hayır etkinliği için bir araya geldi – ÖZEL

Baküden Berde’ye giden Doktorlar “Karabağ” namına hayır etkinliği için bir araya geldi – ÖZEL
REKLAM ALANI
16.08.2022
A+
A-

Ülker Piriyeva – AZERBAYCAN

1453 Kral Medya Grup Azerbaycan Temsilcisi Ülker Piriyeva ’nın verdiği haber ’e göre, Berde bölgesinde bulunan “Karabağ” kliniğinin başkanı Dr. Ferid Memmedov ve Dr. Seid Ehmedov’un inisiyatifiyle Berde ilçesinde tıbbi bir yardım eylemi düzenlendi.

Açıklama yok.

Başkent Bakü’den Berde bölgesinde düzenlenen yardım etkinliğine Dr. Said Ehmedov’un liderliğinde çeşitli nitelikli doktorlar gitti.

Açıklama yok.
Karabağ kliniğinin başkanı Dr. Ferid Memmedov, 14 Ağustos’ta Karabağ kliniğinin sağlık personeli ile birlikte, Bakü’den çeşitli kalifiye doktorların nüfusun ücretsiz tıbbi muayenesini yapmak için Berde’yi ziyaret ettiğini söyledi.

Açıklama yok.
Dr. Ferid Memmedov’a göre, hayır eylemine damar cerrahı, kardiyolog, nörologlar, jinekologlar, USM doktorları, romatolog, dermatovenerolog, endokrinologlar, gastroenterolog, kulak burun boğaz uzmanları, çocuk doktorları, alerji uzmanları, terapistler, ürologlar, göz doktorları ve cerrahlar katıldı.
O aynı zamanda, “Bakü’den gelen doktorlarımız Karabağ kliniğini ziyaret ettiler. Çevre köylerden insanlar muayene için kliniğe geldi. Sağlık ekibi, yaklaşık 500 engelli ve düşük gelirli vatandaşa ücretsiz tıbbi muayene sağladı. Hastalar teşhis ve tedavi edildi. Doktorlarımızın her biri kendi uzmanlık alanlarında ellerinden gelen yardımı sağladılar. Bundan sonra her yıl bu tür hayır etkinlikleri yapacağız” – dedi.

Açıklama yok.
Dr. F. Memmedov, “Toplumumuzun başta yaşlılar olmak üzere halkımıza her zaman derin bir saygı duyduğunu, aynı zamanda yaşlıların da her zaman özen, sevgi ve şefkatle çevrili olduğunu söyledi. Ulu Önder Haydar Aliyev, yaşlı insanlara ve onların sorunlarına karşı her zaman çok duyarlı olmuştur. Bugün Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev’in önderliğinde ve Birinci Başkan Yardımcısı Mehriban Aliyeva’nın ilgisi sayesinde ülkemizde yaşlılara yönelik devlet bakımı her geçen yıl artmaktadır. Yaşlı vatandaşların sağlık ve sosyal durumlarının iyileştirilmesi Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in ilgi odağıdır. Bizler bu ülkenin vatandaşları olarak eylemimizi “Karabağ Uğruna” başlığı altında düzenledik. Dr.S.Ehmedovla birlikte başladık. Elimizden geldiğince halkımıza yardımcı olmaya çalıştık.”

Açıklama yok.
Dr. F.Memmedov Karabağ kliniğinden – “Sahile Memmedova kliniğinin direktörü Dr. Liana Ferzeliyeva – USM, Dr. Şahin Mustafayev – USM, Dr. Zerife Eliyeva – Endokrinolog, Dr. Melahet Eliyeva – Jinekolog, Dr. Leman Eliyeva – Jinekolog, Dr. Azer Memmedov – Çocuk Doktoru, Dr. Ceyran Emirova – Terapist, Hemşire Leyla Abdullayeva katıldı.” – Dedi.

Açıklama yok.

Damar cerrahı Dr. Seid Ehmedov’a göre, çalıştığı Yasamal kliniğinin doktorlarının yanı sıra çeşitli kliniklerin doktorları da “Karabağ” uğruna yardım eylemine katıldı.

Açıklama yok.
Dr. S. Ehmedov, “Amacımız bölgelerdeki insanları muayene etmek, hastalıkların erken teşhisine ve önlenmesine yardımcı olmaktır. Halkımıza, özellikle de yaşlı kuşağa gösterilen özen ve dikkat aynı zamanda, milli maneviyatımızın da ayrılmaz bir parçasıdır. Biz doktorlar arasında bu bakımın en güzel örneği, hemşehrilerimizi ziyaret etmek, onların sağlığına özen göstermek ve sağlıklarını korumaktır. Vatandaşlarımızın sağlığının korunması doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz bu tür eylemler gelenek şeklinde her zaman devam ettirilecektir.”

Açıklama yok.

Dr. S.Ehmedov, “Ülke rehberimiz tarafından modern, sürdürülebilir, kaliteli bir sağlık sistemine sahip olmanın bir öncelik olduğunu kaydetti. Ayrıca Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev’in konuşmalarında her zaman vurguladığı gibi, “Halkın sağlığı ve sosyal refahı her şeyden önce gelir.” – dedi.

Açıklama yok.
Dr. S. Ehmedov’a göre, “Bu şekilde, çok profilli doktorlar – Dr. Yaşar Ehmedov – Nörolog, Dr. Sevinc Abdullayeva – Kardiyolog, Dr. Seid Ehmedov – Damar cerrahı, Dr. Leman Xasayeva – Gastroenterolog, Dr. Resul Cabbarlı – Kulak Burun Boğaz Uzmanı ,Dr. Vüsale Atakişiyeva – Uzman Römatolog, Dr. Sevinc Arabi – Nörolog, Dr.Rena Kengerli – Dermatovenereolog, Türkiye’de uzmanlık bitirmiş, Dr. Hemide Elefserova – Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Dr. Vüsale Müslimova – Kozmetolog, Dr. Senem Dadaşzade – Çocuk Nöroloğu, Berdede “Karabağ” uğruna hayır eylemine katıldı.

Açıklama yok.

Karabağ kliniği müdürü Sahile Memmedova, “Cumhurbaşkanı İlham Aliyev her zaman Azerbaycan vatandaşlarının sağlığına ve halkın sağlığına odaklanmıştır.” dedi. Bugün Sayın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in önderliğinde ülkemiz sadece kalkınma yolunda değil, aynı zamanda, devlet başkanımız gazilerimiz başta olmakla, acil durumlardan, doğal koşullardan, afetlerden etkilenen insanlarımız da olmak üzere vatandaşlarının sosyal refahını gözetmektedir. Hatta, tüm dünyanın koronavirüs ile mücadele ettiği bir dönemde dahi, ülkemizin lideri insan faktörünün önemine vurgu yaparak, Azerbaycan devletinin politikasındaki ana faktörün vatandaşların sağlığı, güvenliği ve esenliği olduğunu açıkça belirtti.”

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI