Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

KARAKÖPRÜ’DE EYÜP CENAP GÜLPINAR PARKI HİZMETE AÇILDI

KARAKÖPRÜ’DE EYÜP CENAP GÜLPINAR PARKI HİZMETE AÇILDI
REKLAM ALANI
12.12.2021
A+
A-

KARAKÖPRÜ’DE EYÜP CENAP GÜLPINAR PARKI HİZMETE AÇILDI

Karaköprü Belediyesi’nin Seyrantepe Mahallesine kazandırdığı ve Merhum Bakan ve Milletvekili Eyüp Cenap Gülpınar’ın isminin verildiği 11 bin metrekarelik parkın açılışı törenle gerçekleştirildi

Açıklama yok.

Karaköprü Belediyesi ilçeye dev bir hizmeti daha kazandırdı. İlçenin hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe’de 11 bin metrekare üzerinde kurulan parkın açılışı gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Parka Şanlıurfalı merhum Bakan ve Milletvekili Eyüp Cenap Gülpınar’ın adı verilerek vefa gösterildi.

Açıklama yok.

Açılış törenine ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra parka ismi verilen Eyüp Cenap Gülpınar’ın oğlu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açıklama yok.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çok değerli bir hizmeti daha ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Açıklama yok.

Başkan Baydilli: “Seyrantepe Mahallemiz hızla büyüyen mahallemiz olduğu için buraya yeşil alanlar kazandırarak vatandaşlarımıza nefes alanları açmak istedik. Bugün açacağımız park 3 etaptan oluşan 30 dönümlük yeşil alanın 11 dönümlük ilk etabıdır. Parklarımıza isim verirken memleketimize hizmet etmiş isimleri unutturmamak adına isimlerini veriyoruz.

Açıklama yok.

Merhum Eyüp Cenap Gülpınar da Şanlıurfa’mıza ve ülkeye hizmet etmiş, entelektüel ve değerli büyüğümüzdür. Bu nedenle bu parkımıza onun ismini vererek unutulmamasını istedik. Parkımız ilçemize ve Seyrantepe Mahallemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da parka babasının isminin verilmesinin gururundan bahsederek, “Burada böyle güzel bir parka isminiz veriliyorsa bıraktığınız izden dolayıdır. Hizmet eden insanların her zaman hatırlanması, isminin yaşatılması çok önemlidir. Bu şehre hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise şehri güzelleştirirken şehre hizmet etmiş insanlara vefa göstermek adına Karaköprü Belediyesi’nin yaptığının çok değerli olduğunu ifade ederek, “Metin Başkanımızı hizmetleri ve Eyüp Cenap Gülpınar büyüğümüzü unutmayarak ismini yaşatması nedeniyle tebrik ediyorum” diyerek vefa ve hizmet konusunda önemli bir açılış olduğunu kaydetti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti belediyelerinin halka hizmet için adeta bir yarış içerisinde olduklarına dikkat çekerek, Şanlıurfa’ya hizmet çabasında olan herkesi tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu açılışla birlikte iki güzel iş yapıldığına dikkat çekerek, “Burada hem güzel bir park ve yaşam alanı oluşturulmuş hem de Eyüp Cenap Gülpınar gibi bir hizmet insanının ismi verilerek vefa örneği gösterildi. Bu hizmeti vefa ile birleştirmek çok önemli bir iştir” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşa hizmet noktasında çalıştıklarını ve Metin Baydilli başkanın da bu konuda Karaköprü’de çok güzel çalışmalara imza attığını ifade ederek hizmete açılan parkın hayırlı olmasını diledi.

Açılışı yapılan Eyüp Cenap Gülpınar parkına Karaköprü’nün simgesi olan nar fidanı dikildi.

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

 

REKLAM ALANI