Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Hataylı Bürokratımız Ankara Sincan MTAL Müdürü Süleyman CÜNEYDİOĞLU  vefat etti

Hataylı Bürokratımız Ankara Sincan MTAL Müdürü Süleyman CÜNEYDİOĞLU  vefat etti
REKLAM ALANI
21.05.2021
A+
A-

Ptt Eski  Genel Müdür  Muavini Değerli Abim Reyhanlı’ lı hemşerimiz  Dr. Ahmet Cunedioğlu’ nun Kardeşi Ankara Sincan MTAL Müdürü Süleyman CÜNEYDİOĞLU  vefat etti.

Ahmet Cunedioğlu ise sosyal medya hesaplarından kardeşi Süleyman Cüneydioğlu` nun vefat etmesinden dolayı Açıklamalarda bulundu .

Cunedioğlu,  Kardeşim SÜLAYMAN CÜNEYDİOĞLU’NU kaybetmenin derin üzüntüsünü ve acısını yaşıyorum. Sözün bittiği yerdeyiz.

Bakara Suresinin 156. Ayeti: “Ellezine iza esabethum musibetun, kalu inna lillahi ve inna ileyhi raciun” “Allah’tan (C.C) gelen her türlü sıkıntıyı imtihan olarak Kabul ederek teslimiyetle Karşılamak olan “ Onlar, bir musibetle karşılaştıkları zaman “Bizler, Allah için varız ve muhakkak O’na döneceğiz” anlamında olan bu ayet her musibete karşı tevekkül ile söylenerek ALLAH’A SIĞINMAKTIR. Peygamber efendimiz oğlu İbrahim’in ölümü üzerine gözyaşı dökmesini yadırgayanlara, “ Göz yaşarır, kalp hüzünlenir; fakat bizim ağzımızdan ancak rabbimizin razı olacağı sözler çıkar demiştir.

Nitekim bizlerde aile olarak can paremiz, ciğerimiz kardeşimizi covid-19 belasından kaybettik. Ocağımıza ateş düştü. Hayat bizleri tam sol tarafımızdan –yüreğimizden vurdu. Onu yüreğimizde sakladıklarımızın yanına koyduk, içimiz acıya acıya.. Bu ateş söner mi? Takdire sığınırsak zamanla söner ama hep gönlümüzde yaşayacaktır, inşallah. Arkanda kalanlar olarak dualarımız hep seninle, bıraktıkların bizlere emanet, nur içinde uyu canım kardeşim, çocuklarımızın datlı amcaları, torunlarımızın datlı dedeleri… Makamın cennet, kabrin nur olsun, inşallah.

Allah’tan gelene rıza gösterebilmek için günlerce gözyaşı döktük. Yüzlerce, belki binlerce dost arkadaş acımıza ortak oldu ve acımızı paylaştılar, acılarımız bir nebze hafifledi… Allah sevdiği kulunu yanına almıştır. Rab’bim geride kalan tüm aile bireylerine, yakınlarımıza, arkadaşlarımıza ve sevdiklerine de rahmetiyle muamele eder ve başka keder yaşatmaz, inşallah. Bizler Allah’tan gelindiğine ve yine dönüşün Allah’a olacağına inanlardanız. Ve yine bu imtihanı Kazananlardan olmayı nasip etsin. Bu dönemde kardeşlerimizi, yakınlarımızı, arkadaşlarımızı kaybettik. Taziyelerine bile gidemediklerimiz ve Acılarımızı paylaşamadıklarımız bile var. Bu musibetten daha fazla kimsenin zarar görmeden bitmesini Yüce Allah’tan diliyorum.

Başta biz ailesi olmak üzere MEB’na bağlı görev yaptığı Kazan Çok programlı Meslek Lisesi, Eryaman Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ve Sincan MTAL müdürlüğünde (örneğin; vefatından kısa bir süre önce 350 ağaç dikti/diktirdi) dokunduğu her hayatta güzel izler bırakmış ve gururumuz olmuş can kardeşim Süleyman CÜNEYDİOĞLU’ NUN hakkın rahmetine kavuşması nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan, mesaj gönderen, telefonla arayan, bizzat gelerek acımızı paylaşan tüm akrabalarımızdan, dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan binlerce, milyonlarca defa Allah razı olsun ve sonsuz teşekkür eder, şükranlarımızı sunarım. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Bu musibet döneminde yakınlarını kaybeden akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ellezine iza esabethum musibetun, kalu inna lillahi ve inna ileyhi raciun. ELFATİHA..amin,ecmain..

Ayrıca; MEB yetkililerine, aşağıda taziyemizi paylaşan Ankara MEB İl Müdürlüğü yetkili ve personeline, PTT A.Ş Daire Başkanları Hikmet ÖZKAN, İsmail ÇİZİKÇİ VE tüm müşavir arkadaşlarıma, ismini yazamadığım tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. dedi .

Ayrıca 1453 Kral Medya  Ailesi Olarakta  Cunedioğlu ailesine baş sağlığı diliyoruz. Vefat eden Ankara Sincan MTAL Müdürü Süleyman CÜNEYDİOĞLU `nada  Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

çanakkale escort

REKLAM ALANI