Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Gazeteci Aydoğan’ın Gündeme Getirdiği Kobani Köyü Ne Olacak

Gazeteci Aydoğan’ın Gündeme Getirdiği Kobani Köyü Ne Olacak
REKLAM ALANI
28.05.2024
A+
A-

Gazeteci Aydoğan’ın Gündeme Getirdiği Kobani Köyü Ne Olacak

Açıklama yok.

Bodrum’daki yasa dışı inşaat faaliyetleri ve bu faaliyetlere göz yuman yetkililere dair bir açıklamada bulunan Gazeteci Ferhat Aydoğan Bodrum eski belediye başkanı Ahmet Aras’ın müsadesini gündeme getirerek, kaleme alınmış bu yazısında, CHP’li belediye başkanı Tamer Mandalinci’nin seçim süresi boyunca kaçak yapılara göz yumduğunu ve bu durumun Yaka Köyü Macir Mahallesi’nde “Kobani” adı verilen bir bölgeye dönüştüğünü iddia etmektedir.

 

 

Ayrıca, son yıllarda Bodrum ve Milas’ta çıkan büyük yangınların ardından bu alanlarda ufak çaplı evler yapıldığını belirtmektedir. Bu durumun Cumhurbaşkanı, Çevre Bakanı ve İçişleri Bakanlığı gibi üst düzey devlet yetkililerine bildirilmesi gerektiği vurgulanmaktadır.

Açıklama yok.

Şikayet, özellikle Bodrum’da farklı bölgelerden gelen insanların oluşturduğu “Kobani köyü” ile ilgili büyük sıkıntıların gündeme gelebileceği endişesini taşımaktadır ve Muğla’daki üst düzey devlet görevlilerinin bu durumdan haberdar olduğunu belirtmektedir. Bu yazı, yasal olmayan inşaat faaliyetleri ve çevre tahribatına dikkat çekmektedir.

Açıklama yok.

 

Aydoğan özellikle vurguladığı konu üzerinde Bodrum Kaymakamının bu tutum ve ilerleyişini yasadan yana olarak çalışmasını takdir ederken,bu kaçak yapıların üzerindeki siyasi rantı ise üst düzey bürokratların yapacağı adımlarla hareket edeceği kanaatindeyim.Dedi.

Gazeteci Ferhat Aydoğan

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,