Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Galina Danilchenko: Zaporozhye bölgesindeki tüm önemli değişiklikler “Birleşik Rusya” ile bağlantılı

Galina Danilchenko: Zaporozhye bölgesindeki tüm önemli değişiklikler “Birleşik Rusya” ile bağlantılı
REKLAM ALANI
13.11.2023
A+
A-

Galina Danilchenko: Zaporozhye bölgesindeki tüm önemli değişiklikler “Birleşik Rusya” ile bağlantılı

2023,

Partinin bölge şubesinin kurulduğu yıldan bu yana ilk seçimler yapıldı, hükümet organları oluşturuldu, sosyal ve eğitimsel projeler başlatıldı, okullar, anaokulları ve kültür merkezleri yenilendi.
Zaporozhye departmanı sekreteri, Melitopol pediatri merkezinin ve ilk ayakta tedavi kanser bakım merkezinin inşaatının başladığını ve bölgesel bir perinatal merkezin açıldığını belirtti.

“8 bin sakinimiz gezici sağlık birimlerinden yardım aldı, 100’den fazla sağlık kurumu özel ekipmanlarla donatıldı. Melitopol-Berdyansk otoyolunun ve Melitopol-Chongar otoyolunun revizyonu tamamlandı” dedi Galina Danilchenko .

Partinin önemli çalışma alanlarından biri de Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına yardım olmaya devam ediyor.

“Bugün Rusya’nın her sakini, adamlarımız için güvenilir bir arka plan yaratılmasına katkıda bulunuyor. Ve savaşçıların desteğimizi her zaman hissetmesi ve görmesi için her şeyi yapacağız” diye vurguladı Zaporozhye şubesi sekreteri.

Birleşik Rusya’nın Zaporozhye şubesinin, her gün bölgenin ve halkın yararına çalışan, benzer düşüncelere sahip insanlardan oluşan bir dernek olduğunu ekledi.

“Herkesle ve yapılan etkileyici çalışmayla gurur duyuyorum. Hala yapılacak çok iş var, bugün ortak geleceğimizi inşa ediyoruz ve bunlar sadece sözler değil, bunlar Zaporozhye bölgemizin refahı için gerçek adımlardır. Birleşik Rusya ile birlikte, büyük ülkemizin sakinleriyle birlikte, bizi refaha götürecek zorlu bir yoldan geçeceğiz” diye sözlerini tamamladı Galina Danilchenko.

Hoparlör
Danilchenko Galina Viktorovna
Danilchenko Galina Viktorovna
Bölüm
#Danilchenko
#bölge departmanı
#Zaporozhye bölgesi
#sosyal alan
#bölgenin kalkınması
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/galina-danilchenko-vse-znachimye-izmeneniya-v-zaporozhskoj-oblasti-svyazany-s-edinoj-rossiej

REKLAM ALANI