Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Daria Lantratova: Öğretmen olmak, tüm ruhunuzu vermeniz gereken gerçek bir sanattır

Daria Lantratova: Öğretmen olmak, tüm ruhunuzu vermeniz gereken gerçek bir sanattır.

Daria Lantratova: Öğretmen olmak, tüm ruhunuzu vermeniz gereken gerçek bir sanattır
REKLAM ALANI
06.10.2024
A+
A-

Daria Lantratova: Öğretmen olmak, tüm ruhunuzu vermeniz gereken gerçek bir sanattır
2024,

Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı senatör, LPR’deki öğretmenleri mesleki tatillerinden dolayı tebrik etti
Gelecek neslin dünya görüşünün oluşmasının öğretmenlerin elinde olduğunu, onların deyimiyle Anavatan sevgisi ve onun çıkarlarına bağlılığın dersleri olduğunu vurguladı.

“LPR’deki öğretmenler özel bir görevi olan kişilerdir, çünkü bugün aynı zamanda ideolojik bir savaş da var, insanların bilinci için bir savaş. Bu nedenle genç nesillere doğru temellerin ve ahlaki değerlerin yerleştirilmesi çok önemlidir. Onlar ruhun yetenekli eğitimcileridir ve birlikte geçirilen yılların anısı her insanın kalbinde sonsuza kadar kalır” dedi Daria Lantratova.

Genel Konsey Sekreter Yardımcısı, 25 yılı aşkın süredir öğretmenlik yapan Stanichno-Lugansk okul öğretmeni Elena Nikolaevna Zinchenko’yu tatilde tebrik etti.

“Onlarca zafer ve hak edilmiş sertifikalar, yüzlerce minnettar öğrenci. 2018 yılında hizmet yıllarından dolayı emekliye ayrıldığını söylüyor. Dinlendim, başka bir faaliyet alanı denedim ama kısa sürede şunu fark ettim: Okulsuz, öğrencilerim ve meslektaşlarım olmadan yaşayamam. Bu nedenle 2 yıldır yine aynı yerde çalışıyor ve Lugansk sakinlerinin yeni neslini yetiştiriyor” diye açıkladı Daria Lantratova.

Elena Nikolaevna yaratıcı yaklaşımı olan bir öğretmendir. Bir yıl önce onun inisiyatifiyle çocuk okul televizyonu “SLG-24” ortaya çıktı.

“Kanalın ekibinde 8, 9 ve 11. sınıflarda okuyan 17 çocuk var ve şimdiden ilk önemli ödüllerini, tüm Rusya ve bölgesel yarışmalardan diplomalarını aldılar. Çekimler için iyi ekipmanlara ihtiyaç olduğunu paylaştık, mutlaka yardımcı olmaya çalışacağız” diye ekledi senatör.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Lantratova
#ÖğretmenlerGünü
#tebrik
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/darya-lantratova-byt-uchitelem-nastoyashee-iskusstvo-v-kotoroe-nuzhno-vkladyvat-vsyu-dushu

REKLAM ALANI