Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Futbol Kulüpler Birliğini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Futbol Kulüpler Birliğini kabul etti
REKLAM ALANI
05.08.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Futbol Kulüpler Birliğini kabul etti

2023

 

 

 

“Futbolun gelişmesi için altyapıya önem verilmeli”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ve beraberindeki heyeti kabul etti.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, futbolun büyük bir camia olduğunu ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun da önemli bağlantılarının olduğunu belirterek, ülkemizde en fazla taraftara sahip spor dalı olan futbolun gelişmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Uluslararası camiada ülke sporuna uygulanan haksız engellemeler ve kısıtlamalara rağmen olumlu gelişmeler yaşandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar; oyuncular, futbol sahaları ve spor tesisleri konusunda ilerlemeler yaşandığını vurguladı.

Futbolun gelişmesi için dış temasa dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, devletin ve sivil toplum örgütlerinin yaptığı girişimlerin olumlu gelişmelere vesile olduğunu dile getirdi.

 

 

 

 

Kurumsal bağların gelişmesi için çalışmaların sürmesi gerektiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, karşılıklı temasın önemine dikkat çekti.

Futbolun gelişmesi için herkesin uğraş vermesi gerektiğini anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, altyapıda futbolcu yetiştirilmesi ve maçlarda daha çok taraftar olmasının önemine vurgu yaptı.

Pandemi döneminde futbolun oynatılamadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, ekonomi geliştikçe spora yapılan katkıların da artaracağını kaydetti.

 

 

 

Futbol Kulüpler Birliği yönetim kurulunu yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Tatar; futbolculara, antrenörlere, kulüp yöneticilerine ve hakemlere de yeni sezonda başarılar diledi.

Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler de kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke gençliği için Türkiye Kulüpler Birliği ile birlikte çalışma yapılmasının önemine dikkat çekti.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-futbol-kulupler-birligini-kabul-etti-11364

 

 

REKLAM ALANI