Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

“Birleşik Rusya” Orenburg bölgesinde “Cesaret Sandığı” kampanyasını düzenledi

“Birleşik Rusya” Orenburg bölgesinde “Cesaret Sandığı” kampanyasını düzenledi
REKLAM ALANI
17.01.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Orenburg bölgesinde “Cesaret Sandığı” kampanyasını düzenledi

2024

Parti temsilcileri hastanedeki genç hastalara hediyeler takdim etti
Yasama Meclisindeki Birleşik Rusya grubunun yardımcısı Oleg Laktionov ve yerel parti şubesi sekreteri, Krasnogvardeysky bölgesi başkanı Yuri Klassen , Krasnogvardeysk bölge hastanesindeki hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti. Konuklar ayrıca çocuk bölümündeki sağlık çalışanlarını da tebrik etti.

Oleg Laktionov, “Peder Frost çocuklara tatlı hediyeler verdi ve biz de onları tatilde tebrik ettik, hızlı iyileşmelerini ve kendilerini bir an önce aile ve arkadaş çevresinde bulmalarını diledik” dedi.

Daha sonra Birleşik Rusya üyeleri çocuk kliniğine giderek burada çocuk doktorlarıyla görüştü ve yenilenen odaları inceledi. Milletvekili oyun odası ve resepsiyon alanındaki pencerelere panjur bağışladı.

Ayrıca Peder Frost ve Snegurochka, Ilek bölge hastanesinde yatarak tedavi gören çocukları tebrik etti. Onlara acil şifalar diledik ve Birleşik Rusya grubunun bölgesel yasama meclisindeki vekili Yuri Tsymbalyuk’tan hediyeler takdim ettik .

Akademisyen N. Semaşko’nun adını taşıyan Buzuluk Acil Hastanesi’nin çocuk bölümü hastaları da misafirlerle buluştu. Muhteşem konukların ortaya çıkışı beklenmedik bir sürprizdi.

“Bu etkinliği dördüncü kez gerçekleştiriyoruz. Çocuklara bir parça sıcaklık, nezaket, ilgi ve Yeni Yıl tatili vermek istedik. Çocukların mutlu yüzlerini ve gülümsemelerini görmek çok keyifli. Yeni yılda 2024’te tüm hayalleriniz gerçekleşsin! – dedi Birleşik Rusya üyesi, Buzuluk Kent Konseyi Başkanı Alexander Shubin .

Hoparlör
Laktionov Oleg Viktorovich
Laktionov Oleg Viktorovich
Orenburg Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı, Agrocenter LLC’nin başkanı
#Orenburg bölgesi
#bölgeler
#terfi
#çocuklar
#hastaneler
#Yılbaşı
#Tebrikler
#Laktionov
#Serin
#Tsymbalyuk
#Şubin
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-orenburgskoj-oblasti-akciyu-sunduchok-hrabrosti

 

REKLAM ALANI