Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

BEKİR AYAZ’DAN ALT LİG TAKIMLARI İÇİN BİTEXEN’E ÇIKARMA

BEKİR AYAZ’DAN ALT LİG TAKIMLARI İÇİN BİTEXEN’E ÇIKARMA
REKLAM ALANI
25.08.2024
A+
A-

Bekir Ayaz’dan Alt lig takımları için Bitexen’e çıkarma.

Türk Spor camiasının son dönemlerde yıldızı parlayan Bekir Ayaz, maddi imkânsızlıklar nedeniyle zor günler geçiren spor kulüpleri için sponsor bulma konusunda Beşiktaş, Akmerkez’de Bitexen yetkilileri ile bir araya geldi.

Deneyimli spor yöneticisi Bekir Ayaz, TFF’nu 2 ve 3 Lig takımlarına önemli düzeyde finansal destek sağlamak için Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen yetkilileri ile ikili görüşmelere başladı.

Açıklama yok.
Ayaz ; Türkiye spor ülkesi olması yolunda tüm spor branşlarında toplumsal farkında lığın oluşması için gayret gösteriyoruz. Özellikle mali ve ekonomik olarak zor günler geçiren 2 ve 3. Lig Futbol kulüplerine kısa, orta ve uzun vadede sponsorluk adı altında takımlarımıza finansal destek vereceğiz..

Bitexen yetkilileri ile yapılan görüşme kapsamında olumlu yönde ilerleme kaydettiklerini dile getiren Ayaz, Yetkililerin göstermiş oldukları iyi niyetlerinden dolayı Bitexen kurumuna iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum dedi.

Haber Merkezi

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI