Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

BAŞARILI GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI MEHMET ŞAHİN BAŞKANLIĞINDA BİRECİK OTO ALIM SATIM VE KİRALAMA DERNEĞİ KURULDU

BAŞARILI GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI MEHMET ŞAHİN BAŞKANLIĞINDA BİRECİK OTO ALIM SATIM VE KİRALAMA DERNEĞİ KURULDU
REKLAM ALANI
30.09.2022
A+
A-

BAŞARILI GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI MEHMET ŞAHİN BAŞKANLIĞINDA BİRECİK OTO ALIM SATIM VE KİRALAMA DERNEĞİ KURULDU

Türkiye `nin en genç Muhtarı Unvanına sahip Birecik Saha Mahallesi Muhtarı Birecik Berlin Rent ‘a Car Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Mehmet Şahin, güzel projelere imza atmaya devam ediyor.

Bir 1 kişi, su kütlesi ve şunu diyen bir yazı 'BİRECİK OTO ALIM SATIM VE KİRALAMA DERNEĞİ MEHMET SAHİN Dernek Başkanı) SATIM ALIM BASKDER 000 YUN UAMH 2022' görseli olabilir

Başarılı Muhtar Başkan Mehmet Şahin Birecik ilçemizde BİRECİK OTO ALIM SATIM VE KİRALAMA DERNEĞİ `ni Kurması ile yeni güzel projelere imza attı.

BİRECİK OTO ALIM SATIM VE KİRALAMA DERNEĞİ Başkanı Mehmet Şahin, Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Birecik Oto Alım Satım ve Kiralama Derneğini kurması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Birecik Oto Alım Satım ve Kiralama Derneği Başkanı Mehmet Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Birecikli Hemşehrilerim Günlerdir Büyük Bir Çaba İle Oluşturduğumuz Mesleki Dayanışma Adı Altında BİRECİK OTO ALIM SATIM VE KİRALAMA DERNEĞİNİ Benim Öncülüğünde Kurmuş Bulunmaktayız. Üye Olan Vatandaşlarımızın Takdiri Ve Seçimi İle `de Dernek Başkanlığı Görevine Seçilmiş Bulunmaktayım. Mesleki Dayanışma İle İlgili İlçemizde Faaliyet Gösteren Rent A Car ve Oto Alım Satım İşi İle İştikal Eden İşletme Sahiplerini Derneğimize Üye Olmaya Davet Ediyorum. Birecik ilçemiz için ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun dedi.

ABDULLAH YİĞİT –ANKARA

Bir 1 kişi görseli olabilir

REKLAM ALANI