Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

AVUKAT OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

AVUKAT OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
30.08.2024
A+
A-

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Av. Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün, Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı ve ulusal bağımsızlığımızın temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Bu anlamlı gün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği mücadelenin, vatan sevgisinin ve kahramanlık destanının ölümsüz bir simgesidir.

30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda gelecek nesillere emanet ettiğimiz Cumhuriyetimizin değerlerini koruma ve yaşatma kararlılığımızı tazelediğimiz bir gündür. Bizler, bu kutsal emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Büyük Taarruz’un 102. sene-i devriyesinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan ve vatan olarak kalmasına vesile olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

, , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI