Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Amerika’da araştırmacılarla İstanbul’da biyonik kulak üzerine çalıştım

Amerika’da araştırmacılarla İstanbul’da biyonik kulak üzerine çalıştım
REKLAM ALANI
13.10.2021
A+
A-

Amerika’da araştırmacılarla İstanbul’da biyonik kulak üzerine çalıştım
Emel İşitme Merkezi 20 Yıla yaklaşan tecrübesiyle Ody. Emel Çetin tarafından kurulmuştur. İlk merkezi Bakırköy’de faaliyete başlayarak, Göztepe’de bulunan şubesi ile Anadolu yakasından Avrupa yakasına özellikle Covid şartlarında gelmekte zorlanan müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla kurulmuştur.
A Haber Ajansı tarafından yaptığı başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Emel Çetin’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Açıklama yok.

Eğitim için İngiltere’ye gittim
Hacettepe Üniversitesi’nden 1994 yılında mezun olduktan sonra kendimi geliştirmek adına eğitim için İngiltere’ye gittim. Bu alanda hizmet verip ve önde gelen kurumlarda ziyaret ve araştırmalar yaptım. Burada işitme sorunlarının en hızlı ve çabuk çözümü olan aynı zamanda insanların canını yakmadan ve maddi olarak en rahat şekilde imkânlar sunan en etkin çözümün işitme cihazları olduğu gerçeği üzerine bu alana odaklandım.

11 yıl görev aldım
Amerika’dan araştırmacılarla İstanbul’da biyonik kulak üzerine çalıştım. Daha sonra İstanbul’da işitme cihazları distribütörlüğü yapan ve birçok şubesi olan firmada sorumlu müdür olarak 11 yıl görev aldım.

Yüksek teknoloji ürünü olan işitme cihazları, teknoloji ile doğru orantılı olarak hızla gelişiyor. Bu gelişmeleri takip edip dünyanın birçok ülkesindeki fuarlara, seminerlere ve özellikle eğitimlere katılarak kendimi daha da geliştirmeye ve gündemi olabildiğince yakından takip etmeye çalışıyorum. Şu ana kadar dünyadaki işitme cihazı firmalarını her yıl düzenli ziyaret ederek yeni ürünleri hakkında bilgi alıp en uygun ve en gelişmiş çözümleri ülkemize getirmeye işitme sorunu yaşayan hastalarımıza sunmaya özen gösteriyorum.

Açıklama yok.

Bu alanda 25 yılı geride bırakırken işitme sorunu yaşayan bireylerle cihaz kullanımına başladıktan sonra iletişimi koparmayıp işitme durumundaki gelişmeleri takip edip ücretsiz olarak işitme testi ve kontrolünü ömür boyu sunmaktayım.

İşitme cihazlarının en iyisini üreten Danimarka menşeili cihazların desteği ile 25 yıllık tecrübemi birleştirerek Emel İşitme Merkezini açmanın haklı gururunu yaşamaktayım.

REKLAM ALANI