Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 19 MAYIS MESAJI

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 19 MAYIS MESAJI
REKLAM ALANI
16.05.2023
A+
A-

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 19 MAYIS MESAJI

Turan Teşkilatı Genel Başkanı 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türk Milleti’nin kaderi 19 Mayıs 1919 tarihindeki milli mücadeleyle değişmeye başlamıştır. Bu mücadeleyle milletimiz, düşman boyunduruğu altına girmeyi reddederek hürriyeti tercih etmiştir.

Yokluk ve bütün imkânsızlıklar altında milletçe verilen bu önemli ve büyük mücadele azim ve kararlılıkla sonuçlanmış. İşgal kuvvetleri karşısında vatanın bütünlüğü, milletin bağımsızlığı tarihte eşine az rastlanır bir duyguyla savunulmuş. Bunun sonucunda düşman, topraklarımızı bir daha girmemek üzere terk etmiştir. Bütün imkânsızlıklara rağmen özgürlüğünü asla yitirmek istemeyen büyük Türk Milleti, bu mücadeleyle bir kez daha hürriyetini destanla yazmıştır.

Gazi Mustafa Kemal, bu büyük mücadeleyi gençlere bayram olarak armağan etmiştir. Bu vesileyle istiklal mücadelesinde Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmaz üzere, bugüne kadar hayatlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI