Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Vladimir Yakushev: “Gerçeğin Gücü Gurur ve Zaferdir” sergisinin düzenleneceği altıncı bölge Altay Cumhuriyeti olacak

Vladimir Yakushev: “Gerçeğin Gücü Gurur ve Zaferdir” sergisinin düzenleneceği altıncı bölge Altay Cumhuriyeti olacak
REKLAM ALANI
31.08.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: “Gerçeğin Gücü Gurur ve Zaferdir” sergisinin düzenleneceği altıncı bölge Altay Cumhuriyeti olacak

2024,

Yaklaşık üç ay boyunca 630 binden fazla kişi fuarın konuğu oldu.
Sergide, Kuzey Askeri Bölge tarafından ele geçirilen ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya, Türkiye ve Ukrayna’dan ekipmanlar, Batı’nın hafif silahlarından oluşan bir koleksiyon ve saldırı FPV insansız hava araçlarının etkileşimli bir gösterimi yer alıyor.

“Kupa sergisinin düzenleneceği altıncı bölge Altay Cumhuriyeti olacak. Bölge sakinleri sadece kendi ordularının başarılarını kendi gözleriyle görmekle kalmayacak, aynı zamanda ülkenin özel operasyonda gelecekteki zaferine de dahil olduklarını hissedebilecekler” dedi. Urallar Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi.

Sergi 3 Eylül’de Meydan’da açılacak. Gorno-Altaysk’ta Lenin.

Sverdlovsk, Çelyabinsk, Kurgan ve Tyumen bölgelerini daha önce ziyaret eden “Gerçeğin Gücü – Gurur ve Zafer” sergisinde izleyiciler diğer şeylerin yanı sıra Abrams tankını, M113 zırhlı personel taşıyıcılarını, Kirpi ve Marder piyadelerini görebiliyor. savaş araçları, “Bradley”, zırhlı araç “Mastiff” ve arazi aracı “Pinzgauer”. Birleşik Rusya mekanları sergilerin yanında faaliyet gösteriyor.

Rusya’da ele geçirilen NATO teçhizatının tek gezici sergisinin, Urallar Federal Bölgesi’ndeki tam yetkili temsilci olan Birleşik Rusya Genel Konseyi sekreter vekili Vladimir Yakushev’in desteğiyle düzenlendiğini hatırlatalım . Serginin adı Birleşik Rusya’nın resmi sosyal ağlarının aboneleri tarafından seçildi. VK, Odnoklassniki ve Telegram’daki oylamaya 5,5 binden fazla kişi katıldı. Çoğunluk (neredeyse %40) “Gerçekte Güç – Gurur ve Zafer” başlığına oy verdi.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Başkanının Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#sergi
#askeri teçhizat
#NATO
#SVO
#Altay Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-shestym-regionom-gde-budet-rabotat-vystavka-sila-v-pravde-gordost-i-pobeda-stanet-respublika-altaj

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI