Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Dmitry Medvedev, Birleşik Rusya’ya sosyal programların uygulanması için bütçeden fon sağlaması talimatını verdi

Dmitry Medvedev, Birleşik Rusya’ya sosyal programların uygulanması için bütçeden fon sağlaması talimatını verdi
REKLAM ALANI
26.08.2024
A+
A-

Dmitry Medvedev, Birleşik Rusya’ya sosyal programların uygulanması için bütçeden fon sağlaması talimatını verdi

2024,

Vatandaşlara karşı tüm sosyal yükümlülüklerin yerine getirilmesi için çalışmaya devam edilmesi gerektiğini vurguladı.
Birleşik Rusya Başkanı program komisyonunda, partinin Hükümetle birlikte etkili bir sosyal destek sistemi kurduğunu belirtti.

“Toplumsal sözleşme programı başarılı oldu. Bu sayede her yıl yüz binlerce vatandaşın mali durumu iyileşiyor. Bütçedeki finansmanın sürdürülmesi gerekiyor. Tercihli “Aile İpoteği” popüler bir konudur. Ülkenin yeni bütçesinden “Aile İpoteği” sağlamaya yönelik fonlar ayrılmalıdır. Elbette çocuklu ailelere yönelik her türlü sosyal yardım, sınıf yönetimi ve denetimi ikramiyeleri, kırsal kesimde sağlık ve eğitim alanında çalışanlara yapılan ödemeler ve bunların kültür çalışanlarına yaygınlaştırılmasını da hesaba katmak gerekiyor. Yetim hastalığı olan çocuklara ücretsiz ilaç sağlanmasına özel önem vereceğiz. İyilik Vakfı Çerçevesi dahil,” diye vurguladı Dmitry Medvedev .

Birleşik Rusya’nın ulusal kalkınma hedeflerinin sosyal kısmının uygulanması üzerinde özel kontrol sahibi olacağını da sözlerine ekledi.

Parti, halk programının hazırlanması kapsamında bu tür taahhütlerde bulundu.

“Hükümetteki meslektaşlarımızla birlikte öncelikli olarak finansman gerektiren belirli nesneleri ve görevleri belirleyeceğiz. Okulları, anaokullarını, hastaneleri ve klinikleri, yolları ve kamu altyapısını modernleştirmeye devam etmek gerekiyor. Yani günlük yaşamın kalitesini belirleyen her şey. Rahat bir kentsel ortam yaratmaya, toplu taşımayı güncellemeye, müzeleri, tiyatroları, kütüphaneleri ve çocuk sanat okullarını onarmaya ve donatmaya aktif olarak katılın” dedi Dmitry Medvedev.

Ayrıca ona göre bütçenin okul revizyon programı için fon içermesi gerekiyor.

“Her yıl yaklaşık 60 milyar ruble harcanıyor. Okul revizyon programı yalnızca bu yıl ülke çapında binden fazla okulu kapsayacak. Programa yeni bölgelerimiz katılıyor. Ve buna kesinlikle devam etmeliyiz” dedi Birleşik Rusya Başkanı.

“Rahat Kentsel Çevrenin Oluşturulması” programının uygulanmasına devam edilmesi önemlidir.

“Şu anda tüm bu kararlar aktif olarak uygulanıyor. İnsanlar doğru değerlendiriyor. Bu hiçbir şekilde kaybedilemez, çünkü bu aynı zamanda vatandaşla iletişimdir. Artık çok sayıda insan konforlu bir kentsel çevre hakkında karar verme sürecine dahil oluyor” dedi.

Bir diğer önemli çalışma alanı ise birinci basamak sağlık hizmetlerinin modernizasyonudur.

“Programın 2025 yılında tüm hedef göstergeleri karşılayarak tamamlanması gerekiyor. Uygulanması için 100 milyar rubleden fazla tahsis edildi” diye hatırladı Dmitry Medvedev.

Hoparlör
Medvedev Dimitri Anatolyeviç
Medvedev Dimitri Anatolyeviç
Tüm Rusya siyasi partisi “BIRLEŞIK RUSYA” Başkanı, Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Vekili
#EP program komisyonu
#Medvedev
#halkın programı
#bölgeler
#FCGS
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/dmitrij-medvedev-poruchil-edinoj-rossii-predusmotret-v-byudzhete-finansirovanie-na-vypolnenie-socialnyh-programm

, , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI