Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C
Profesyonel Emlak

Amur bölgesindeki Birleşik Rusya aktivistleri bölge sakinlerini belediyelerin başarılarıyla tanıştıracak

Amur bölgesindeki Birleşik Rusya aktivistleri bölge sakinlerini belediyelerin başarılarıyla tanıştıracak
REKLAM ALANI
08.08.2024
A+
A-

Amur bölgesindeki Birleşik Rusya aktivistleri bölge sakinlerini belediyelerin başarılarıyla tanıştıracak

2024,

Partinin halk destek merkezi “Belediye Günü” bilgilendirme projesi başlattı
Birleşik Rusya’nın yerel şubelerinin sekreterleri, her hafta Amur Bölgesi’nin farklı yerlerinde uygulanan en iyi iyileştirme ve sosyal tasarım uygulamalarını VKS formatında sunacak.

İlk “Belediye Günü”, yerel girişimleri destekleme programı kapsamında üç kişinin kamusal alanları iyileştirmeye yönelik projelerinin uygulandığı Tambov bölgesine adandı. Bu yıl Tambovka köyünde ilçe Kültür Evi yakınındaki alan dönüştürülecek. Sonbahar sonuna doğru çeşme yenilenecek, ışıklı kemerler ve kapalı salıncaklar yapılacak.

“Tambovka sakinleri köyün merkezindeki bölgenin nasıl değişeceğinin planlanmasında aktif rol aldı. Geçtiğimiz kış projeyi oy çokluğuyla kabul ederek dileklerini dile getirdiler. Sonuç olarak, bölgesel bütçeden en büyük sübvansiyonu aldı ve sonucun dinlenmek için çok iyi bir yer olmasını bekliyoruz” dedi Birleşik Rusya’nın Tambov şubesi sekreteri Lyubov Lobova .

Bir diğer popüler proje olan “Dream Park” Novoaleksandrovka köyünde hayata geçiriliyor. Bu yıl yaya yolları yapılması ve yeşil alan yapılması planlanıyor.

Tolstovka’da ise “Tolstovsky Cazibe Merkezi” park alanının çevre düzenlemesi tamamlandı. Orada yollar döşediler, banklar yerleştirdiler, bir çardak diktiler, çalılar ve çok yıllık süs bitkileri diktiler ve ayrıca bir aile rekreasyon alanı açtılar.

Hoparlör
Lobova Lyubov Nikolaevna
Lobova Lyubov Nikolaevna
Tambov Belediye Bölgesi Birleşik Rusya partisinin yerel şubesi Sekreteri, Tambov Belediye Bölgesi Halk Temsilcileri Konseyi Başkanı
#Amur bölgesi
#bölgeler
#kamu destek merkezi
#bilgi vermek
#belediyeler
#Lobova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-v-amurskoj-oblasti-poznakomyat-zhitelej-s-dostizheniyami-municipalitetov

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI